Hoppa till huvudinnehållet
  • svenska
  • Deutsch
  • English

Vad är egentligen ett bastutält?

Basta var du vill, under alla årstider.
Vad är egentligen ett bastutält?

Bastutält är ett portabelt, effektfullt och prisvärt alternativ till den traditionella bastun, som gör det möjligt att avnjuta en riktigt varm bastu var du än befinner dig. Bastutältet från bast sauna består av ett tält med pop-up funktion och en vedeldad, portabel kamin.  Både tältet och kaminen är smidigt förpackade i väskor som enkelt kan lastas in i bilens baklucka.

Med tältets pop-up funktion slipper du bråka med tältpinnar och tältet monteras på mindre än två minuter och kommer upp i bastuvärme på bara 15-30 minuter.  Dessutom är bastutältet både eld- och vattentåligt samt det mest isolerade och slitstarka tältet på marknaden. Det kan användas som en permanent bastulösning för hemmet eller som en kompanjon under ditt nästa äventyr.

bast drivs av 3 bastuälskande Luleåbor som ledsnade på långa köer till bastuklubbar i Stockholm och bestämde sig för att skapa en lösning som gör bastubadande mer tillgängligt och flexibelt i vardagen. Lösningen blev ett bastutält, först framtaget för privat bruk men som snabbt utvecklades till en verksamhet. Idag erbjuds både försäljning och uthyrning av bastutälten hos oss på Äventyrsbutiken. 
Om du vill läsa mer om bastutält, kika då in på:

Din varukorg